kbba

Latest Posts

Merajuk

By 3:09 PM ,

As salam...

Hari ni, mood betul2 swing...
Sebabnya merajuk!
Kecian cikgu2 sebab bekas anak murid dia ni, tak wish.
Tak ada mood nak wish..
Nak wish pun perlu mood yek???
Wish kat sini je la.. Happy teacher's Day cikgu.... labiuu forevaa...





Sambung balik...














Muka tengah merajuk...
source



Entah la.
Sentap lagi ni.
Bukan merajuk dengan sapa2...
Tapi dengan D.
Lama da ni tak merajuk sampai terbawak ke office.
Sampai pergi kerja pun tak nak naik moto.
Sanggup drive parking kat bukit.
Padahal, itu la yang selalu lin nak elakkan.
DRIVE.
U drive me like crazy la D. *tetiba*

Kerja kat opis pulak da lah berlambak lambak
Lepas tu, gatal plak ikut designer lain pergi meeting.
Ingatkan kejap, tapi lama.
Peluh gak la ketiak ni, sebab lawat site sekali.
Dengan heel aku ni.
Dengan skirt kembang2 bagai.
Memang stress sangat.
Tapi, ok la..
Lama dah tak melawat tapak.
Otak ni, dah jadi malas.
Asyik ingat buat 3d dan drawing je.

D ni pun 1.
Apsal la dia buat aku merajuk.
Pastu tak reti pujuk.
Nak suh pujuk diri sendiri la tu.
Grrr ~~~
D memang..
Bila tahu aku merajuk dia buat Deeekkkkk je. 
Nanti bila dia panggil2 seru2 nama aku,
tak jawap.. mula la dia bukak kitab.
Bagi ceramah. 3x tak sahut berdosa.
Terus jadi serba salah.. kang ilang plak merajuk tanpa di pujuk.

Apsal aku nak emo yek...
PMS kot. Tapi, baru je lepas period.
Hormon mana yang masuk pun aku tak tahu la.
Yang penting hati ni, merajuk...
Mintak di pujuk...
Please pujuk... pujuk la...
Huhuhuhu...

Gambar mintak kena pujuk... omel je kan... >_< 
source

Ok da.
Sesi merapu meraban dah tamat.

mummy yang meraju mintak dipujuk
~noraslin~

You Might Also Like

2 leave a massage here...

mommylin.juniorhappy

Followers