Nescafe - Latte Caramel

Assalamualaikum 


Nak tanya ni... kamu...kamu...kamu,
suka coffee tak? 
Aku???
Seriosly addicted dengan coffee. 
Tak boleh sehari tak ada coffee. 
Sampai kalau balik kampung, aku mesti nak singgah station minyak beli coffee. 
Pastu tidur gak. Tak adanya jadi tak mengantuk. 
Mengantuk je.

Last week, ada pihak nescafe datang UCSI buka booth.
Dorang promosikan New flavour.
Nescafe - Latte Caremal.

Rasa???
I loike... tak osak nak citer la. 
Pagi datang amik secawan. Petang secawan lagi.

teruja terujat aku...
Free la katakan.
Lepas tu, last day dorang jual. 1 pack rm10 free 1 pack lagi. 


ni versi petang pula...
Tapi!!!!
Malangnya kami terlepas nak borong. 
Menyesal weii...
Murah. 
Ni je sempat borong. Tak berani nak beli banyak sangat. Nanti asyik minum je. Murah ni. RM1.50 1 tin.
kalau kat kedai biasa RM2.20.

Semalam pergi Jaya Grocer kat Cheras Sentral, harga dia RM11 ++
Dapat 1 pack je. 
Ishhh.. rugi aku tak beli masa kat UCSI aritu. 
Sedih!!!
Ini la rupa latte caremal itu. Rasa manis sikit. Tak strong coffee dia.



im coffee lover mummy
~ allene ~

Post a Comment

11 Comments

  1. samelah.. tapi nik suka aik cheong =)
    lagi murah.. utk 30packs cuma rm6.88 je.. hehhehe
    rasa lagi sedap la bagi nik

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeah.. sep ada geng. sedap ye aik cheong tu.. tak pernah try plak.

      Delete
  2. xboley minum kafein..kalu minum, kompem sakit kepala,,=_=

    ReplyDelete
    Replies
    1. fyza.. bgus la... jgn jd mcm lin, ketagih.

      Delete
  3. Boleh gang ngan akkla..
    Hantu neskepe!!

    ReplyDelete
  4. amal pun hantu kopi! tapi, dah ngandung ni terpaksa hold la sekejap kegilaan tu huhu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. amal, mengandung tak boleh ok. kikiki sikit ok... =)

      Delete
  5. Dulu, hana ni antara penggemar coffee mcm ketagih pun ada. Lepas tu kerap skt kepala, then doc advice kurangkan kafein, so since stop terus coffee, bila minum balik terus kepala rasa berdenyut2 gila. So memang tak blh minum coffee dah nampak gayanya.

    ReplyDelete
  6. alamak latte karamel tuh wallaaaaaaaaa mai secawan hehehe

    ReplyDelete
  7. Sy pn sgt2 gemar mnuman berkafein.dlm shari tuh mmg kne mnum..rse nikmat sgt ble dpt mnum..smua jnis coffee dh sy try..tp nescafe lattee ni murah la kalu rm11++ je..

    ReplyDelete