kbba

Latest Posts

Popia otak-otak frozen

By 6:05 PM

As salam...

Macam yang lin cerita sebelum ni kan, lin nak jual lagi 1 item.
Popia otak2 frozen. Rasa memang sedap. Sebab di buat oleh ex- chef sendiri.
Dah jadi ex, sebab now dia da berhenti jadi chef nak focus pada business sendiri.

Selain popia otak2 dia pun buat otak2 gak. Tapi, yang ni lin tak jual la. Lin pilih popia frozen senang. Ye la.. kita kan mak2 gojes yang busy semendangkan... Nak buat popia gulung2 makan masa. Lagi2 time nak buat tu la anak nak menyelit kat celah kain kan... Tahu.. faham benar da. Sama la kita.


Harga tak mahal tau. Tapi, kalau korang amik banyak, macam untuk buat besday party tu, opkos lin leh bagi harga kasih sayang.
1 pack ada 20pcs. Harga RM7.50. Kalau nak whatsapp yek. 019-2523932

Ok bye...

si penjual popia otak2 sedap
mummylin

You Might Also Like

7 leave a massage here...

  1. Wahhh. Lin kat mana? Macam sedap je! Pernah makan otak2 popia ni dari ibu arissa dulu. Huuu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yatie.. lin kat cheras dan puchong.. uhhuuhuh
      mmg sedap dan ranggup

      Delete
  2. mst rangup ni.best neh! dh lama x mkn otak2.

    ReplyDelete
  3. Popia otak2 tu nampak macam besar. Puas makan. Harga pun boleh tahan murah

    ReplyDelete
  4. Hi lin... kalau nak beli... delivery mcm mna? Kita g ambil ke or jumpa kat mna2 ke???

    ReplyDelete
  5. Hi lin... kalau kita nak beli, delivery or collection mcm mna ye? Ambil kat mna or jumoa kat mana?

    ReplyDelete

mommylin.juniorhappy

Followers