kbba

Latest Posts

Si kecik dan jubah kecik

By 4:25 PM , , ,

As salam 

Korang suka tak bila kid pakai jubah?? 
Comel kan... lin suka.
Walaupun tak sesuai. 
Camner dorang nak lari2 or nak berjalan. 
Susah! 

Tapi, sebabkan kecomelan dan kecutekan itu, 
Ada aku kesah?? 
Hihiih... 
Ni, kengkonon dorang solat berjemaah.. pandai anak iolls jadi imam... sejuk perut mummy nak...

Jubah my kiddo ni, tak do la lin keluar modal g beli. 
Orang balik umrah yang bagi. 
Alhamdulillah.. 
Rezeki anak2. 
Mak yang eksaited kan... 

ni masa abang tunjuk cara pakai kopia kat adik...
aksi si adik malas layan cerita dongeng abam..
mummy memang tak senonoh bila pakai kan harris jubah, tapi tak pakai spender. What the fissshhh....!
Ok, cukup la sesi merapu mummylin di hari Isnin.
Nak sambung ngular.. 
Nak update pasal anniversary dan besday masih tak datang lagi mood rajin tu. 
Tata - as salam... 

-mummylin-

 

You Might Also Like

8 leave a massage here...

  1. Best x ade 2 anak lin?? Hihi..kelam kabut x nk jage..hati nk bg nayli adik..tp takut hati x tabah..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. fyza.. best la apa yang tak bestnya.... rasa hebat pun ye.. wkakaka....

      simple je fyza. Allah akan beri kita if kita mampu. memang la penat, letih.... tp kadang2 tu rasa nikmat yang tak terucap. tgk kerenah dorang... at least dia ada geng. nnt mmy ngn ddy nak detim senang... muhehehhe....

      Delete
  2. suke sgt tgk budak kecik pakai jubah..dekat sana mmg mcm2 jenis jubah utk budak2..harga pun murah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan kina.. lin pun suka... rasa sejuk je mata ni.

      Delete
  3. Comey sangat! Arissa xda jubah lagi. Hohoho.

    ReplyDelete
    Replies
    1. arisa, raya nanti suh mak buatkan jubah... ihihihi

      Delete
  4. Replies
    1. wah.. untie rara sampai gilo omelnya.. kikikki

      Delete

mommylin.juniorhappy

Followers