kbba

Latest Posts

Upacan hari ibu yang agak poyo

By 5:25 PM , , , , , ,

As salam...

Selamat hari ibu korang... *aku yakin ramai ibu je follow blog ni*
Saja je wish lambat. :P 

Ada yang kata, Mothers day tak boleh sambut.
So, aku sambut hari ibu je...
Hihihih tak sama kan???

Tak sambut beria ia pun. Entah la tak ada mood hari tu.
Nak wish pun tak ada mood.
Cuma wish kat mak before balik rumah.
Kiss2 pipi dan wish "selamat hari ibu mak..."
gitu je... simple.

No cake...
No card...
No celebration...

Tapi, Lin ada wish hari ibu versi lin kat FB.
Meh nak share sikit.


Bukan karangan ucapan. Tapi, cerita dan pengalaman sendiri.
Cara lin curahkan kasih sayang dekat anak2.
Lain orang lain caranya. 




 Tq frenz yang sokong.Setiap ibu nak beri yang terbaik. 
Semoga anak2 kita menghargai dan mengenang jasa ini.



You Might Also Like

4 leave a massage here...

  1. Dlu yatie pjj. Start PJJ ms Arissa br merasa makan sebulan. Setiap minggu balik hr Ahad tu siapkan frozen puree utk dia. Lama2 ibu (babysitter) dia kesian tgk Arissa dibekalkan frozen food. Ibu Arissa take over. Alhamdulillah dpt ibu mcm tu. Betul. It depends on us; nak ke tidak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. btul.. tp yatie untung la dapat bby sitter yang macam tu...

      Delete
  2. Bia penat bkerja mcmmana pn,biarlah kite usaha sendiri masak utk ank2 kn...moga2 berkat airtgn tu buat ank dkt dgn kite

    ReplyDelete

mommylin.juniorhappy

Followers