Ww- Selfie anak beranak

As salam...

Pagi2 ni, anak2 behave sikit perangainya.
Mungkin tahu mummy dia puasa.
So, tak mo bagi mummy cakap banyak2 nanti tekak haus.

Dalam kereta mood baik je.
Mummy pun keluarkan HP.
"Hafidh... jom tangkap gambar..."
" ami.... nak...nak..."
Tengok... anak aku, bila nak tangkap gambar nak aja...


gambar kiss tu, dia siap tunggu aku pusing kamera baru gerak. nampak sangat raja selfie mu ni nak
Raja selfie ke2. Harris Adeel. Kecik2 da pandai pandang kamera ye...



mummy suka selfie dengan anak2
 - mummy lin -


Post a Comment

8 Comments

  1. budak2 nowadays kan kemahen lagi kalau selfie... kita dulu statik je buat peace atau berdiri tegak macam nyanyi lagu negara ku... hahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. btul.. klu tengok gambar kita dulu2 alahai.. macam patung da.

      Delete
  2. so cutee.. budak2 lenng mmg bijak selfie tau. nik pun belajar dari sufiyyah bila dia keep posing macam2 gaya haha =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah.. mak belajar dari anak.. hebat sungguh da si sufiyyah tu.

      Delete
  3. Amboi sgt hafidh....pandai dh selfie.mummy ajar ye?hehe....comel ank beranak ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. opkos la mimah... mmy dia dia pun ratu selfie.. cuma jarang nak pos2 kat blog or ig je. muntah ijau orang tgk. bahahaha

      Delete
  4. budak2 sekarang ni bila selfie memang pandai. hehe... cuteee je hafidh..

    ReplyDelete