Aku sensitive bila dengar dan baca pasal budak

Assalamualaikum

Dah malam ni,tapi nak update gak.
Ada sad feeling nak share.
Aku yakin, bukan aku sorang yang rasa benda ni.

Tapi, semua ibu2 yang sayangkan anak dia.
Korang perasan tak, lately ni macam ramai orang gila kat Malaysia.

Kerjanya dera budak sampai mati secara Kejam.

Campak budak ke gaung

Sembelih budak dengan jubin sampai putus kepala.

Rogol budak ramai2...

Ibu pukul anak sehingga mati, kerana lipstick




Aku serius Confius,  tak faham... Tak boleh hadam.
Mana perasaan PERIKEMANUSIAAN yang sepatutnya wujud dalam diri manusia tu??

Ya Allah...
Kau jauhkanlah keluarga ku, dan orang2 sekelilingku dengan manusia kejam seperti itu.

Aku semua cerita dan berita pasal kematian budak, serius takut nak baca.
Baca sahaja aku dah menangis.
Belum berlaku depan mata, or..........
* takut nak cakap*

Video dera pun takut wei...
Aku harap, orang2 Kejam tu, dapat balasan sama Kejam gak.

Mummy emo
Allene

Post a Comment

1 Comments

  1. sama lah kalau ada video budak kena pukul ke dera ke kat fb tu jangan harap i nak bukak.. big NO. takut emo lebih dan takut nak tengok

    ReplyDelete