kbba

Latest Posts

Bila gemuk je,mengandung

By 12:48 PM

Assalamualaikum

Korang...
Nak ngadu ni...
Sentap dengan semua orang...
Huaaaaa~~~~

Kenapa sekarang ni, aku rasa macam gemuk sangat???
Makan tu, xde la melantak sangat.
Control la jugak.
Tapi, aku perasan perut aku makin bulattttttttt...
Awatnya ni....
Aku konpiusss.
Mengandung ke???

Blum lagi lewat period.
Tapi,  Apsal macam round semacam je.
If preggy sekali pun, Xkan perut membesar cepat. Ye dakk?

Semalam masa g kenduri, Causin aku tegur...
" wei..ko pkai baju ni, nampak macam mengandung"..

Huaaaaa..

Aku senyum je... Xperlu kata apa2.

Tapi, paling sentap, ada sorang lagi cousin aku, yang lebih Debab dan muncit perutnya dari aku, sibuk gak merisik dengan D tanya aku preggy or tak???

What the fish....???

Semua orang susah hati aku perut dah buncit.
Ye la... Aku kan subur sesangat. Anak setahun satu.
Bila buncit je, semua orang main teka2.
Aduhhh...
Stress...

Pasni, aku nak Google senaman perut yang mudah la...
Makan2 pill ni tak boleh. Aku bf mom.
So, kita bersenam!!!

Aja aja fighting!!

Nah... Komen sikit. Senaman apa yang sesuai untuk mak Yong xbuyong ni.













You Might Also Like

1 leave a massage here...

mommylin.juniorhappy

Followers