kbba

Latest Posts

Blog list problem

By 10:47 AM

As salam...

Lama dah tak buat blog walking.
Sibuk 1 hal.
Blog buat problem pun 1 hal.

Kat opis ni, banyak benda da kena block.
Redho je la.
Nak suh aku buat kerja sampai masuk dalam PC kot.
FOCUS katanya.
Ada aku kesah??
*radiopundorangblock*

Tak faham la aku.
Dengki la tu.

Blog list ada problem.
Patut la banyak blog aku dah lama tak jengah.
Cuma ada few blog je yang muncul.
Aku mana la ingat address blog korang kan.
Sorry sesangat.

Now dari semalam aku tengah repair blog aku.
Hope pasni jangan nak mengada2 lagi la ye blog.
Rugi rasanya ketinggalan ceritera cerita korang.

Ok papai...
salam jumaat.
Jup lagi aku update lagi.. ngeeee~~~

yang musykil,
allene

You Might Also Like

0 leave a massage here...

mommylin.juniorhappy

Followers