Harris dah boleh berlari pun

As salam..

Rasanya dah lama gila tak update pasal Harris.
Asyik abam je...
Tak pun, edisi merapu meraban mummy dorang.

Harris ni, nak save the date tarikh Harris Adeel mula berjalan.

Harris si comel ucuk acam mummy ni dah berlari pun.
Sehari sebelum besday dia 29/5/2014, dia dah menapak lebih dari 5 langkah.
Wow amazing.
Mummy pun terkejut.
Masa tu plak, baru balik kerja amik Harris dari umah BS.
Semangat dia menapak lari kearah lin.
Lin dengan D memang terkejut la.

Tak sangka, anak mummy dah pun boleh berjalan.
Walaupun jatuh2 tak pe, teruskan usaha.

Now, and today...
Harris makin ligat mengunakan kaki dia.
Terkedek kedek...
Asal mummy or daddy nak dukong, melonjak mintak turun.
Pas tu jalan nak laju je.
Dah macam berlari pun ye.

Tapi, bila tiba mood malas dia,
mula la lemahkan kaki tak nak berdiri.
Harris.. Harris...
Macam2 hal.

Semoga kamu semakin membesar dengan sihat nak.
Mummy love u.

Nah hadiah dari mummy untuk Harris.
Video harris jalan terkedek kedek...

http://snapwidget.com/v/737191133707947557

Post a Comment

0 Comments