kbba

Latest Posts

Magnetic board for silent reader

By 10:00 AM ,

Assalamualaikum 


Tajuk, macam nak bagi magnetic board ni kat silent reader je kan..
Bahahah... bukan main ayat. 


Sebenarnya isnin aritu, lin dapat email dari silent reader tanya pasal magnetic board ni, beli kat mana.
Lin pun dah reply email dia. Harap dia dapat la cari kat mana nak beli ye yunk. 
Sambil tu boleh la lin share, kepada lain juga kat mana beli magnetic board ni. 



Rasanya korang tahu kan siapa yang jual. 
Akak pinky kita tu la...  nah ni aku bagi link FB dengan blog dia. 
Senang nak berurusan.
Bukan magnetic board je ada. 
Macam2 ada. Kalah astro. 
Tu, wooden toy pun aku ambik dari dia.
Senang. COD je. 
Tapi, bukan kat Rawang sana. 
Kat umah parent kak diya kat Cheras je. 
Jimat duit postage.

FB personal: link
FB pinky momma: link
Blog: link

Ok, dearest... harap ini dapat membantu. 
Harga dont worry. Terbaik dipasaran... 
Aku kan beli yang cheap2 je... 

ikhlas dariku,
allene

You Might Also Like

1 leave a massage here...

mommylin.juniorhappy

Followers