Nice and delicious superheroes cake

As salam

Hari ni, nak share pasal cerita kek Harris yang super sedap. 
Tak tahu nak gambarkan macam mana.
Seriously aku suka sangat kek ni. 
Tak sia sia aku choose red velvet yang di kahwinkan dengan cream cheese.
Telan air liur bila teringat kek ni weii....

Cake ni, D yang tempah.
D tempah dengan kawan opis dia. 
Ada akak tu memang rajin buat kek bagi 1 opis rasa.
Aku kalau 1 opis ngn akak tu, ari2 aku ngendeng...
Bahahah...
Pastu badan cam hippo. Klu dah hari2 makan kek kan. 



Image tu, from my frenz yang buat prop semua tu. 
qistina. 
Cantikkan... 
Tapi, cuma gambar dia, macam kurang sharp kat kek.
Tapi, tak pe... as long sedap... 


Kalau korang nak order 
Or nak try order...

Try massage dia kat FB ye.
Aku pun tak dapat nak bg contact sangat.
D yang uruskan semuanya. 

Ok, Harga jangan risau. 
Memang berbaloi.

Ok, tata.

yang puas hati,
allene

Post a Comment

2 Comments

  1. terus lapar tengok kek ni..

    salam kenal dari fifi..

    ReplyDelete
  2. xsbr nk buat bday party gak utk shahadah..kek tu nmpk sedap! syg nk makan..hehe

    ReplyDelete