Peraturan semasa worldcup

As salam...

Sekarang ni, pasni FB blog semua nak update pasal worldcup kan...
Ambikkk... 
Update la kome sampai lebam... 
Aku tak heran dengan bola ni. 
Bahahaha... 

D? 
Opkos dia minat bola.
Tak minat tak lelaki la kan...
Ehh... yeker??? 

Tapi, buat masa ni, dia tak boleh tengok.
Bahahah...
Sebab umah kami siaran TV tak ada. 
Kitorang duk tengok cerita2 yang di downloadkan sahaja. 
Faham tak macam mana tu? 
Tak pe, tak paham ignore je.
Tak payah susah2 fikir sampai kerut kening.

Semalam adik lin yang kat JB sent rules ni kt group Whatsapp. 
Menarik gak. 
So, meh lin share kat sini. 
Rasa macam kelakar pun ada. 



yang terpaksa minat holland,
#imladyadie

 

Post a Comment

3 Comments

  1. Hihihi. Asben I tak minat bola. Alhamdulillah.
    Tapi, adik I yg minat bola. Terkejut dia bangun pukul 3.30am terus pegi mandi. Pfft! =P

    ReplyDelete
  2. nasib si suami xberapa minat..cuaca sekarang mudah buat dia terlena...

    ReplyDelete
  3. lya n fain mmg x layan bola.
    so..sgt la selamat.. hehe

    ReplyDelete