kbba

Latest Posts

Progress birthday Harris

By 2:33 PM ,

As salam...

Esok jumaat.. Lusa Sabtu...
Birthday Harris...
Yeah...

Kawan2 yang berkesempatan, jemput la datang.
Lin buat minum petang.
Food simple2 je.
Takut korang tak kenyang plak nanti...
>_<
Sebelum datang lunch dulu yek.
Bahahaha
#harrisbirthdaybash

Lin buat simple sangat.
Budget pun ciput je...
Photo prop lin guna yang pada besday superhero untuk hafidh yang tak jadi tu.
Yang lain, tak ada.
Cake Lin mintak tolong D order dengan opismate dia.
Makanan untuk hari tu pula lin cuma masak spaghetti, goreng nugget hotdog fries.
Tu je...
Bahahaha... cukup tak??
Adehh....
Pening aku asyik fikir cukup ke tak.

Tapi, lin mungkin ada tambah mee kari kot.
Tapi sikit je la.
G order kat kedai je la.
Tak kuasa nak membuatnya.
Nanti tak sedap.

Untuk desert plak, memula ingat nak buat trifle.
Tapi, macam malas. Nak buat cheesekut la...
Tapi, macam boring da...
Bahahahah.... tapi, kemungkinan buat trifle je la kot.
Ok dop??

Nanti tanya D la...

Air plak.
Nak buat air sirap or oren je.
Pastu, Buat teh o sikit.

Jajan2, nanti beli kat giant je la.
Untuk kudap2 sambil borak2.
Best kan.
Meh la datang. Boleh kita beramas mesras...
Heheheheh.
Korang nak datang whatsapp aku tau.
019-2523932
Kang aku terkujat tengok sapa plak depan umah aku ni.






ok la.
Nak aku kasi cuci mata sikit.
Sorry kedut2 tu ye.
Aku buat kerja sorok gini la rupawan nya.









aku yang banyak mengular arini,
allene

You Might Also Like

3 leave a massage here...

  1. nak pergi nak pergiii nak makan free.. hahaha. boleh? :p

    ReplyDelete
  2. simple2 pun xpe.. umie ritu wat birthday dhia pun bajet ckit je... tumpang skali ngn dayyin..heee

    ReplyDelete

mommylin.juniorhappy

Followers