kbba

Latest Posts

Tamatnya riwayat kasut Zalora

By 11:02 AM ,

Assalamualaikum 

Kan aku pernah bagitahu, aku ni suka sangat shopping kat Zalora tu. 
Kasut pun aku beli kat sana juga. 
Ada la dalam 6 kasut kot aku pernah beli. 

3 kali beli salah size. 
Tapi, kalau salah size, sebenarnya boleh tukar.
Tapi, aku malas. Jual balik je kat orang lain. 
Tak pun aku sedekah... 
Bahahah kaya sangat. 
Malas la nak pos balik. 

Ni kasut aku yang ke 5 kalau tak silap. 
Hari tu, kena gigit dengan semut. 
Habis kulit dia terkopek2. 
Nangis aku kat D. Sambil merengek2 mintak kasut baru. 
Heheheh... 

Kasut baru dah dapat. Tapi, aku still lenjat kasut ni. 
Senang nak sarung. Selesa pun ye. 
Cuma color dia, tak sesuai. 
Tapi, aku bedal je. 
Baju kuning, tudung merah, skirt purple sandal hijau. 
Boleh je kalau nak pakai. 
Bahahah
Ala2 pelangi or paddle pop je rupanya. 

Al kisah kasut ni, last week aku masa sampai opis, ujan renyai2.
Dah tu, tangga tempat pejalan kaki tutup sebab licin. 
So, aku jalan kat tempat kereta punya laluan. 
Sekali terpelecok. Terus putus kasut ni. 
Terpinga pinga aku kejap. 
Camner nak masuk opis ni??? 
Opis aku tingkat 3. Dah tu, aku kat area guard house lagi...
Huaaa... aku nak nangis. 
Aku try call D, suh dia patah balik nak amik kasut dalam kereta. 
Tapi, takut menyusahkan plak. 
Tak pe la. Aku seret sampai masuk opis. Memang hazab betul... 

Sampai opis aku pun pinjam kasut orang... 
=D muka tara malu punya... 

Lain kali kena pakai selipar je la pergi opis. 
T__________________T


aku yang bercitacita nak beli kasut baru
allene
 

You Might Also Like

0 leave a massage here...

mommylin.juniorhappy

Followers