work is my passion.

As salam...

Lama sangat bercuti, kerja da bersusun ni.
Matik la aku...
Huhuhuh...

Hari ni banyak cerita nak share.
Tapi, settlekan kerja sikit dulu.
Dah lega baru up entry.

Banyak progress Harris dan Hafidh nak simpan kat sini.
Macam2 dah pandai my boy ni.
Macam2 ragam nak kena hadap.

Oh ye, cerita progress besday harris pun nak share gak.
This Saturday besday dia.
Tak sabar nak celebrate.
Tapi, macam belum complete lagi persiapannya.

Otak mummy dah macam blur.
Macam2 fikir.
Jangan tak jadi dah la...

Ok, jom sambung kerja.
Assalammualaikum...
Happy working mommies...

ilovemywork.
allene

Post a Comment

1 Comments

  1. waah.. weekend ni yeh. =) happy birthday in advance

    ReplyDelete