kbba

Latest Posts

Azam Ramadhan su dan resepinya

By 2:28 PM , ,

As salam...

Tak sangka ramai gak yang suka tengok cerita azam ramadhan su ni. Macam lin, lin tengok pagi2 kat office. Episod semalamnya. Kalau nak tengok live memang tak la kan. Kerja. Cerita ni pula pukul 12.
TV3 tak ada ulangan macam astro. Tapi, ada TONTON

Korang create akaun kat sini, pastu tonton la. Bukan cerita ni je ada. Macam2 lagi. So, memang tak miss la cerita favorite kan.

Tadi, penulis scrip azam ramadhan su ada komen entry sebelum ni. Kat sini. http://celebrationofloveaa.blogspot.com/2014/07/azam-ramadhan-su-best.html dia siap bagi link kat mana nak dapat kan resepi dari cerita azam ramadhan su tu lagi. Aku dah tengok da. Memang best la. Kalau tak sempat salin masa tengah tengok, amik kat sini pun boleh. Senang sangat kan.



Ok, aku terasa mak mak sangat dah ni. Asyik fikir resepi... rumah... anak2.. Memang camtu yek bila kita menghampiri 3 series ni. Huhuhuh... Tua kejap.



Nak amik link ni http://www.ramadanraya.com.my/?page_id=1276Pnut korang copy la resepi banyak mana yang korang suka. Pastu rajin2 la buat yek.

Aku tengah tak sabar nak balik masak daging dendeng ni. Tapi, ni tak ada dalam azam ramadhan su. Aku jumpa kat FB. Esok kalau jadi aku update. =D

Tak jadi, aku diam2 je. Bahahah...

OK la. Boss dah mintak kerja. Kang tak balik plak aku asyik update blog je.

excited nak masak,
allene

You Might Also Like

0 leave a massage here...

mommylin.juniorhappy

Followers