kbba

Latest Posts

Belum dapat email

By 9:13 AM

As salam...

Wah.. korang yang menang top commentator tu, tak mo hadiah yek... Aku tak receive pape email pun. Hadiah tu aku kena pos before raya. Kalau tak, tak ada makna nya hadiah tu... uhuhuhuh

Korang jangan lupa email kat allene.333@gmail.com atau PM fb aku je. Hp aku rosak, so memang susah sikit nak bercommunicate. Hanya masa office hour je aku sempat nak update or check email semua ni.




nama pemenang kat sini ye. http://celebrationofloveaa.blogspot.com/2014/07/top-commentor-for-june.html


Ok.. papai.... =D

You Might Also Like

2 leave a massage here...

  1. diorang tanak bg saya lah hihiihi..sis kena g page diorng bgtahu kadang2 diorg terlepas entry..

    ReplyDelete
  2. ala bestttnya.. siap ada hadiah utk top commentor yea..

    selamat berpuasa sis!

    ReplyDelete

mommylin.juniorhappy

Followers