kbba

Latest Posts

Kids dan riadah

By 10:00 AM , ,

Assalamualaikum 

Bulan2 puasa ni, mengantuk je rasanya...
Malas je rasanya... 
lemau je... 

Tapi, tak boleh layan sangat. 
Nanti kerja tak siap. 
Huhuhuhu

Masa puasa kedua haritu, lin balik awal.
So, sampai umah BS, terus amik kids bawak g taman.
Konon2 sambil2 tunggu daddy dorang sampai la kan. 

Hafidh nampak taman je, jerit2.
Mii...!! aman.... (taman)
Suka mummy tengok anak happy2 camni. 
Main ada la dalam 20 minit macam tu.
Pastu, serious dah tak larat nak jerit2 da.
Kering anak tekak ni. 

sakit jantung tengok dia bergayut.
yang ni, sibuk nak memanjat tangga.
tengok abang naik ikot gelongsor, dia pun nak try.
ingat nak panjat sampai atas, 2 step je berhenti duduk lepak.
mula la abang nak mengacau adik.
Tahu je la perangai 2 beradik ni.
Ada je akal nak di buatnya. 

Dah main, bawak hafidh tengok ayam plak. 
Macam2 anak aku ni. Suka sangat dengan binatang.
Semua nak dikejarnya. 
Nasib la kampung mu tak ada binatang peliharaan. 
Kalau tak, kerja dia asyik nak mengejar binatang je. 

Ok sekian cerita my MHA.

salam ramadhan,
allene


You Might Also Like

4 leave a massage here...

  1. hehehehe.sabar jelah babe! hahaha.nk jerit mmg kering tekak.hehehe.hero pulak tu 2 org.hehehe

    ReplyDelete
  2. hamboi cargasss dua beradik ni main yek.
    aip pose ke idok tu???

    ReplyDelete
  3. anak2 ni mmg seronok dtg playground..

    ReplyDelete
  4. Larat lg nk bw g playground..hee..kalu aku pengsan nak kejar nayli..haha

    ReplyDelete

mommylin.juniorhappy

Followers