kbba

Latest Posts

Preloved Electric Breast pump to let go

By 9:00 AM , , ,

As salam...

Mommies2... yang nak cari breast pump electric prelove, aku ada nak let go ni.
Spectra Dew 300. Already upgrade to double pump. Condition tip top lagi. Pakai tak lama pun.
Berat, malas nak bawak g opis. Lagi suka guna manual pump je.

So, kalau ada yang berkenan, meh roger aku. Korang email je aku.

Nak...

Aku nak let go RM300.
Harga asal RM400 ++ single pump only.
Usia barang baru setahun 2 bulan. Waranty baru je lepas 2 bulan lepas.
Tak pernah service. Tak pernah rosak. 
Botol tak ada, korang leh pakai botol biasa je. Sebab corong standard.
Double pump. 
Free 2 pcs ice pack.
Free bag jingle jungle warna hitam. Muat isi pump dan acessories lain.

Sebarang pertanyaan, boleh la PM aku kat FB or Email sahaja.



Review untuk product ni, korang leh tengok sini..sini...

Review aku pula, memang best. Suction ok. Tak sakit. Cuma besar untuk aku carry. Tapi, mana yang nak buat spare untuk simpan di opis memang boleh sangat. Tak sebising medela ok.
Seperti yang korang tahu, pump medela memang bising. Tapi, yang ni kalau korang letak dalam laci ok je. Memang tak dengar bunyi pun.

Before ni pun aku ada cerita sikit pasal pump ni. Kat sini. http://celebrationofloveaa.blogspot.com/2013/08/susu-dan-pump.html

Ok. pape jangan segan silu nak tanya. Iolls ok je. Tak garang pun.
Ok papai!!!

yang ikhlas menjual,
allene



You Might Also Like

1 leave a massage here...

  1. alin.... ada extra tak valve dgn membrane?.. nik nak beli satuuuu je.. kalau ada la.. hahaha.. nak beli bru mahal la pulok

    ReplyDelete

mommylin.juniorhappy

Followers