kbba

Latest Posts

Salah Hari

By 10:01 AM ,

As salam...

Ya Allah.. punya la busy dan penat, aku boleh tersalh hari. Aku ingatkan hari ni hari Khamis.
Tu yang pelik apsal la semua orang tulis "SALAM JUMAAT". Aku ingatkan, dorang ni saja je. Rupanya aku yang tak betul dah.

Masalahnya sekarang, aku dah janji dengan boss nak siapkan kerja hari jumaat. Aku ingatkn esok. Huaaaa... matik la aku keras bahu kena siapkan kerja pasni.

Huh!!!!!!

Aja aja fighting.

Jup lagi, aku nak update resepi siakap 3 rasa yang super senang...
Excited ok. 1st time cuba. Menjadi aja. Tak tahu plak aku ada bakat memasak.
Ok. sesi angkat bakul sekejap.
Ok, adios.


Salam jumaat korang,
allene

You Might Also Like

0 leave a massage here...

mommylin.juniorhappy

Followers