kbba

Latest Posts

Aktivity mandi manda - A famosa resort

By 3:05 PM , , , , ,

As salam...

Lama tak bawak anak2 mandi mandi di kolam
Suka tengok dorang main air.
Tapi, tu la..
Kalau anak je yang main air.. makpak duduk tengok memang tak best la kan.
Tapi nak wat macam mana... terlupa bawak baju extra.
Asyik terlupa je ko kan lin.
=D



Masa adik lin buat makan2 kat rumah dia, kat situ ada kolam renang
Rumah dia kat A famosa resort tu.
Dekat dengan tempat koboi semua tu la.
Kolam renang ni kat Cafe Unifield.
Adik ipar lin bukak Cafe kat sana.
So, bila datang sana..
Budak2 ni memang request mandi kat sana la.

Macam biasa, yang suka buat drama opkos abam Hafidh.
Entah kenapa makin besar macam takut2 je dengan air.

Awal2 semua excited. Termasuk si kenit tu. Tak padan dengan kenit

Tapi, masa haritu, dia dah berani sikit tau.
Bila tengok cik man dah main jauh dia pun nak follow..
Sekali tergelincir...
Tenggelam kejap kat air.
D cepat2 angkat dia.
Terus FOBIA ko...

Tak nak turun lagi da.

Tapi, kaki maintain dalam air gak.
Cuma tak nak jauh2...

Puas la pujuk dia.
Tetap takut.
Kat situ je la dia duduk. Puas pak ngah dia pujuk.. tak mo gak

aksi cikman dia pujuk ajak mandi jauh

Si adik dah jauh berjalan dengan pak ngah dia.
Macam orang besar dah.
Mummy dia plak seram tengok.


Jalan nak lepas tangan. Bajet tak jatuh la tu
 macam2 kerenah budak2 ni la.
Aku nak santai sambil baca novel pun tak leh.
Ada je aksi dan drama aku kena tengok.

kena beli rumah yang ada swimming pool la pasni..
krohhh....

me!
allene




You Might Also Like

2 leave a massage here...

mommylin.juniorhappy

Followers