kbba

Latest Posts

Review - Baby blink skin care terbaik

By 11:22 AM ,

As salam..

Lama dah nak buat review ni. Tapi, asyik sibukkan hal lain je.. uhuhuhuh


Nak share sikit ni, pasal product skin care. Dulu aku tak pakai skin care yang proper. Aku just beli kat farmasi je. Tu pun tak 1 set.

Lepas pakai fereena, aku dah tak heran sangat dengan skin care. Muka glow dengan sendirinya. Kikiki... Tapi, bila stop fereena, Ya ampun, kusam gila kot. Aku stop sbb aku ada amik ASB, so komitmen tu dah lari. Huhuhu... Tak pe, itu masa depan. Kena la berkorban sikit.

Aku ada try 1 product ni. tapi muka naik jerawat!! aku memang jenis mudah berjerawat. Memang stress la. Dah 3 tahun tak berjerawat, tetiba naik mencanak canak. Nangis wei.



Pastu, ada sorang member ni jual Baby blink. Memula tu memang dah jatuh cinta. Tapi, aku macam serik la nak pakai. Takut lagi teruk. Tapi, aku still kena pakai gak untuk pulihkan muka aku ni.
Aku pun try.

Minggu pertama pakai aku dah rasa muka licin. Kat hidung pun licin macam lepas buat facial. Aku pun rajin la nak menenyehnya kan. Kata nak lawooo...

Muka makin cerah. Walaupun tak drastik, tapi aku masih boleh kekalkan penjagaanya. Itu yang penting.

Sekarang muka aku ok la. Tak kusam dah. Tak naik jerawat mencanak2. Kalau berjerawat pun time nak period je. Itu tak boleh nak elak la. Nak elak kena preggy lagi. hohohoho

Now dah ada yang limited edition pun. Yang ni lagi best. Size pun besar. Yang normal size, aku leh pakai 3 bulan tu kot. Yang besar ni, lagi la lama kan.


yang sebelum tu, muka naik jerawat. parut2 hitam masih ketara.
semasa pakai, muka makin licin. Parut pun surut.

Yang ni hasilnya. Aku jenis tak pakai foundation. Aku pakai cream siang dia je. Tapi, macam makeup tebalkan. Tapi tak ye. Muka ringan je.


So, untuk korang yang nak try, boleh la try. Korang boleh contact Wanni kat fb dia.
https://www.facebook.com/nurulhazwani.abdrashad?fref=ts



Sedikit info pasal baby blink limited ni.

BABIES LIMITED POWER DARLINGSS
✔ Lebih cepat kesan nya berbanding sebelum ini
✔ Bahan-bahan yg berkualiti dan terbaik dalam setiap krim
✔ Bau strawberry yang wangi yg melekat kat wajah
✔ DD cream yg terus meresap ke dlm kulit tanpa rasa melekit
✔ isian lebih penuh dan banyak dari sebelum ini
✔ Penggunaan 1 bulan - 1bulan 1 minggu
✔ Kesan seawal 2 minggu **bergantung pada keserasian
✔ Sesuai semua jenis kulit
✔Berkesan merawat parut/kulit kusam/jerawat/jeragat
 

1 SET MENGANDUNGI:
✿ Sabun Vanilla White (110 G)
✿ DD Cream ( 20GM )
✿ White Cream ( 20GM )
✿ Strawberry Serum ( 30ml )



Wanni MrsZaki 0194287384

sekian, 
ikhlas dari aku
allene

You Might Also Like

6 leave a massage here...

  1. Harga mcm mna? Lya pom x berani nk pkai produk2 skincare ni.. tp sjk eksiden aritu kulit lya truk+jerawat.. last2 tpksa cari gak produk nk rawat semula.. sblm ni mmg pkai safi je.. skarang lya pkai dnars skincare. Alhamdulillah.. makin pulih.. walaupom lmbt .. xpe .. sbb dia merawat

    ReplyDelete
    Replies
    1. lya harga mmg murah... lin beli sekali pos 89. tp ada kawan kata lg murah dr tu... huhuhu

      Delete
  2. Muka Allene nampak lebih berseri & licin. Alhamdulillah.... :D

    ReplyDelete
  3. Saya menjual product babies blink dan pelbagai lagi dengan harga mampu milik sempena year end sale..jemput tengok di instagram saya Hidayahconcept.. babies blink RM45 ringgit sahaja.. 😁 thanks you

    Whatsapp 0174318907
    Assalamualaikum..

    ReplyDelete
  4. Yup betul tu..produk babies blink 5 in 1 yang saya pakai skrg sgt terbaik kesannya..pori2 kulit makin mengecil..kulit pun makin cerah.Parut jerawat dah makin pudar yeayyyy.

    Skrg ana pun jual Babies Blink dan Bb coffee sebab sangat2 berpuas hati dengan kesannya yg awesome..!! SMS/Whatsapp ana di 016-9371043 segera untuk harga promo super murah heheh.

    ReplyDelete
  5. Babies Blink Set 5 in 1 RM 25. Wsap 01133509290. Lagi bgus minum dengan bb coffee/choc Rm20 .. utk kesan terbaik sila detox dulu ~ i.Allah pasti berkesan!!
    order lebih 3 item boleh dapat lagi murahhh ! n fyi datin nk stop kn BB ni .. so cepat2 grab okehh :D

    ReplyDelete

mommylin.juniorhappy

Followers