Rindu awak 200% - best sangat ker?

As salam...

Korang.... mesti ada yang kemaruk teruk dengan cerita ni kan.. kan...
Hahahah
Very the typical women tau!!!
Like me... lalalala







Aku tak malu nak mengaku suka cerita dongeng macam ni.
Aku memang suka berangan..
Lagi bila baca buku.
Hohohoh...

Baru hidup terasa indah.
Pandang laki sendiri pun terasa hensem macam zill Faezrul dah..
hahaha
Apakah???

Laju2 aku naik lif nak on tv tengok cerita ni.
Handbag, stokin semua buka depan TV.
Agak2 aku tercari cari remote tu, anak aku tolong ulurkan.
Bagus tak?? dorang dah tahu apa mummy dorang cari.

Cerita ni, kalau kita conclude kan dia, sama je dengan cerita2 lain.
Cuma jalan cerita dan cara penceritaan dia lebih menarik.
I is suka la tengok abang sado tu belakon.
Tak sangka plak dia boleh bawak watak suara seksi tu.
Pfffttt...
Dosa banyak tengok cerita ni oiii....

Sengeh sorang2. Lagi2 bila dah episod hujung2 ni.
Dah macam aku plak mabuk kepayang.

Si armel aisya tu, pun pandai gak berlakon.
Memula benci tak ingat aku kat dia..
Lama2 ehh..eh... somel la si ayda jebat ni..
Siap google lagi, siapa dia si ayda jebat.
Rupanya bekas pelajar AF.

Sorry la.. aku tak minat AF ni.
Bila dengar suara ayda ni, idok la sedap..
Tapi, bila nyanyi lagu hindustan oiii.. sejibik suara dia..

Tahniah... 
Cerita ni tak nampak kekok...
Bagus macam cerita love you mr arrogant
tak macam cerita2 lain.
Hancusss...

Tapi kan.. tak sangka.. watak romantik zul tu betul2 menjadi...
Di tambahkan pula watak ayda yang melayan manja dan romantik zul.
Cakap bisik2... pandangan yang mengoda...
Amboi.. korang betul2 amik feling yek bila belakon..
Something sungguh.

Apa2 pun good job to all yang terlibat.
Clap..clap...
Bukan aku je mabuk kepayang nengoknya..
Adik ipar aku pun join oitt..
Dia pun tak sabar nak balik tengok cerita ni.
Hancusss...

ok la bye...

aku peminat cerita adaptasi,
allene



p/s: tak sabar tunggu buku ni sampai.. aku nak baca. Feling lain sikit dr tengok TV ni,

Post a Comment

1 Comments

  1. besttttt sangat,,
    part xleh lupa
    **pokok beras,,,
    **kejar swan
    ** eyhh,,,apa tu?? a ahhh..ape tu.. kenal pacat tak??

    adoiiiii

    cuma ending je..biasa2.. xleh lawan love u mr arrogant..dr awal hingga akhir, tersusun je citer

    ReplyDelete