100% untuk mu

As salam...

Wekend telah berlalu....
Rindu nak lepak2...
Bebel...
Kemas rumah...
Tidur....

Arrgghhh... rindu wekend dah.



Tapi, paling best bila wekend dengan anak2 dan suami.
breakfast makan luar...
uhhuhu gantung kuali...
Pastu pergi pasal beli ikan sayur...
iolls tukang tengok dan bg arahan...
D yang pilih.
Bagus laki aku ni. Sebab tu gelojoh nak kahwin.
Kah..kah...



Balik kemas umah...
D gak yang vacum.
Aku duduk dalam bilik dengan anak2.
Sambil tu, kemas baju dorang yang dah kecik masuk box.
Haaaa.... rindu nak berbaby lah hoiiii...
Comel2 je sarung tangan... barut...
Rindu..rindu...

Tapi, bila tengok anak2 bergusti.
Nanti la. Penat tak hilang lagi.

Tidur kan budak berdua tu, pastu mummy TERtidur sekali...hahaha...
Eh! kejap je.
Bangun mop rumah.
Pastu berperang kat dapur.
Siap masak, jom makan.
SEPAH balik umah aku hoii...

Gitu la wekend.
Penat tapi berbaloi.
No hp
No fb.

Layan TV je dengan anak2.
Ada pun whatsapp family or customer.

Ohh... wonderful wekend!

  Can you survive this 3 minute ‘love story' without cringing? Amaran: Video ini mungkin buat korang konfius samada nak nangis, rasa takut atau tutup mata. Tengoklah kenapa.  photo poster-MerdekaShots297-820x463.jpg

Post a Comment

5 Comments

  1. weekend lah yang paling best bila dapat spend time dgn anak2..:)

    ReplyDelete
  2. wah bestnya hujung minggu awak... siap dgn hubby tolong lagi :)

    ReplyDelete
  3. spend time weekend dengan family paling best kan. tp nida jarang dpt spend weekend dgn husband, sbb kitorang PJJ.huhu

    ReplyDelete
  4. tak sabar menghitung hari tunggu weekend akan datang pulak :)

    ReplyDelete
  5. Untungla bila suami rajin tangan nak menolong kan Allene

    ReplyDelete