Ayam Pandan - Order

As salam...

Koranggg... aku ada jual ayam pandan ni...
mau gak???

Sekotak 50 pcs - RM25 sahaja...



Rasa memang sedap... tiptop...
Kalau bakar guna magic pan tu, memang mudah.
Nak goreng pun boleh. Tapi oily la..
Aku prefer bakar.

Rasa sekali mesti nak lagi.. lagi... dan lagi...

Ayam pandan ni pre order ye.
Kalau nak order whatsapp aku laju2.
019-2523932 - allene!!!

In shaa Allah Ahad sampai la kat korang.

Last order untuk minggu ni, hari rabu ye semua...
11/9/2014


Tempat untuk deliver

Puchong - mcd (luar mcd je. aku anti mcd)
Putrajaya - area masjid
Cheras - mcd taman connaught
Bangi - mana2 yang senang.
KL - Jalan jelatek.


Ok la itu sajo iklan dari ArtsTouch! 


Post a Comment

7 Comments

  1. Replies
    1. kak mi.. pos mahal sangat... klu ada org nak beli area gombak.. lin roger kakmi ye.. leh hantar sekali. kakmi whatsapp lin ye. hp rosak aritu... no semua hilang... T_T

      Delete
  2. lin.. hjg bulan ni nak order hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mimi... boleh... nanti whatsapp lin ye. hantar kat putrajaya boleh kan...

      Delete
  3. Alamak sedapnya nampak memalam ni. Saya taknak order tapi nak offer supply daun pandan boleh tak. Mak saya ada kebun pandan kat belakang umah huhu...


    Btw boleh dapatkan tips memulakan bisnes disini ya --> http://www.kau5ar.com/2014/09/hangat-tips-memilih-jenis-bisnes/

    ReplyDelete