Entry hutang

As salam...

Hari ni, lin amik halfday.
Anak tak ada orang jaga.
TQ la D cuti hari ni.
Ikutkan lin tak cuti, tapi kecian pulak D kena jaga 2 hero tu.
Apa nak buat.
BS pun ada hal sendiri.


OK, nak type entry panjang2 macam tak berapa nak ada idea.
Tapi, ada 2 entry yang lin tengah hold ni.
Pasal cuti 16 sept dan Entry Harris Demam.
Demam lagi anak aku tu.
Tapi semalam je. Esoknya dah ok dah.


OK..
Dah belanja gambar sekeping 2.
Tengok muka harris tu, kecian je kan...

Yang gambar bawah tu, Hafidh xde.
Yang ada tu Iman adik lin a.k.a anak susuan.
Mesti ramai tak tahu kan.
Memandangkan ramai new follower.

Ok la.
Si merapu meraban nak get ready balik.
See u all next week.

- typical mommy -
       allene

Post a Comment

1 Comments