IKLAN percuma kat blog.

As salam....

IKLAN percuma di sini....



Mulianya hatiku...
Weeeekkkkk!!!!

Serius.. bukan nak nama...
Cuma niat nak tolong kengkawan...
Yang dah ada blog, klu nak suh aku iklan kat sini pun boleh..
Sementara aku free2.. boleh la aku tolong korang.

Setiap 1 iklan. Hanya available sebulan.
Maknanya, aku akan letak kat belah kanan blog.
Dan aku siap bagi link ke FB or Blog yang terlibat.



Tapi, letak iklan je la..
Bukan buat review

Kalau nak aku buat review, banyak ceritanya.
Kena buat secara jujur.
Kena bagi aku cuba, dan aku akan komen base on experience aku.
Bukan dari cerita2 kopipes.

Cara-caranya....

Sila bagi gambar product atau gambar service
Sekali dengan contact or detail.
Lepas tu, klu korang tak sempat nak edit2 ke apa ke..
Meh la aku tolong... Aku editkan.
Tapi, edit cap kaki la..
Jangan expectaku buat ala2 graphic designer.

So, cepat2 hantar detail kat Arts Touch FB / Email kat allene.333@gmail.com
Siapa yang hantar, bgth aku. Takut aku tak bukak email plak.
Bagi tahu kat sini boleh, kat FB pun boleh... 

OK, sekian...
Ikhlas dari
Allene

Post a Comment

2 Comments