SEGMEN BEN ASHAARI : AKU , SEORANG BLOGGER !

As salam...

Segmen bersama otai Ben lagi....
Layanzzz.... moh ler update laju2 before big boss coming...
Kang dia ingat aku buat report plak tekan keyboard laju2 ni...
Huhahahaha...



Semalam kan kita dah berkenalan... ececehhh....
So, arini nak setori mori pasal peranan berblogging ni pulakkk...
Ada peranan yek????

Harus la adakan. Macam aku, even blog suam2 kuku, tapi...
Bila aku pos something yang untuk dikongsi ramai juga kawan2 bagi feedback dan ajak berhujah pasal sesuatu tu. Contohnya....
Perubatan tanpa dadah yang aku baru pos last week.
Ada yang setuju dengan aku, ada yang bangkang dengan aku.
Dari situ, kita boleh share pengalaman dengan reader. So, pendek kata...
Peranan aku menyampaikan ilmu dari blog ni.

Sharing is caring...loving... moving dan dering.... 

Harapan aku.... setiap dari perisian blog, kita guna kan sebaik mungkin.
Aku pentingkan ilmu. Cerita pengalaman dan pandangan orang luar.
Dari situ, sebangai manusia yang ada otak tahu menilai dan mengunakan ilmu sebaik mungkin.
Bukan jadikan bahan untuk ejekan dan memalukan seseorang. Simple!!

Macam serius je pulak entry ni yek...
ahahah layankan aje ye.
Adios...

Allene


Post a Comment

11 Comments

  1. Assalamualaikum dear.. Salam kenal! ^_^
    Datang melawat dari segmen sama..
    Amboi, rajin taip report.. Hikhik! Btw, done follow sini..
    Jemput singgah ke blog saya juga.. ^_~
    SEGMEN BEN ASHAARI : AKU, SEORANG BLOGGER !

    ReplyDelete
  2. all the way all the best. Keep up your writing and dont forget to seen me via blog link http://powerofmotivationblog.wordpress.com

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum..
    nik singgah dan follow sini #177 :)

    http://fatihahfazlin333.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-aku-seorang-blogger.html

    ReplyDelete
  4. Setiap perkongsian memang memberi manfaat, itulah dia ilmu he heheh... salam kenal dari segmen ben ashaari.

    ReplyDelete
  5. Salam Ukhuwah Fillah ..Singgah sini ...All The Best Ya ..Moga impian jadi kenyataan ..........

    ReplyDelete
  6. Ros singgah sini dari segmen yang sama :)
    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-aku-seorang-blogger.html

    ReplyDelete
  7. Nice..perkongsian ilmu memang sangat penting!
    Salam perkenalan

    ReplyDelete