Segmen Ben Ashaari : Impian Ku , Seorang Blogger !

As salam...

#imladyadie atau allene. Mummy Hafidh Aryan dan Harris Adeel. Hero kedua duanya. Maknanya aku sorang je la bunga kat rumah. Work as Interior Designer. Aku suka merekek dan meraban.Sejak berkahwin, malas nak cakap banyak.. so, blog cara aku merepek dan meraban. hahahaha...

Kelebihan blog aku??? ada ker? Tapi, yang aku tahu kalangan mak2 ada la juga kelebihan. Aku share pasal parenting ni. Pasal kids, rumah.. natural remedies, dan macam2 lagi share pasal typical mummy. Review kat blog aku pun tinggi gak la trafficnya. Sampai ada member pun terkejut macam mana business dorang ada dalam blog aku, dan ramai customer dapat info dari sini.

Impian nak jadi blogger ni, tak besar mana pun. Aku nak simpan semua moment motherhood untuk anak2 biar dorang tahu semua cerita. Nak buat duit tu, sikit2 ada la. Tapi, tak serius mana pun.

ok, sekian...

Allene



Post a Comment

20 Comments

  1. Salam Kenal. Selamat berblogging! Chaiyok!!!

    ReplyDelete
  2. suka meraban! hifive sikit!!! bam! salam perkenalan...

    ReplyDelete
  3. semoga impian jadi realiti :)
    Singgah dari segmen yang sama. done follow, #168
    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  4. Salam Ukhuwah Fillah ... Salam Kenal ..Happy Blogging Ya .. Done Follow Sini !!!!!!!

    ReplyDelete
  5. salam kenal.. happy blogging :)

    http://www.adnan-daughter.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  6. salam kenal, semoga apa yang diimpikan menjadi realiti..

    www.mamaniza.com

    ReplyDelete
  7. Assalammualaikum... datang daripada segmen yang sama, suka dapat berkenalan dengan anda : Segmen Ben Ashaari : Impianku Seorang Blogger

    mselim3

    ReplyDelete
  8. Assalam,
    salam perkenalan..
    saya blogger baru..
    harap dapat berkenalan dan menyokong saya yer...
    jemput singgah yer :
    http://aryshafayyadh.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  9. jalan2... terus folo sini!:)

    www.dayangdeno.com

    ReplyDelete
  10. Salam ukhwah fillah
    Ade singgah
    Jazakallahu khairan kathira

    http://bimbinganbelajar29.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  11. Salam perkenalan ...
    Gud luck ye!
    sy dh follow sini, jemput ke blog saya..
    tellingstory11.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. ayu datang dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye... boleh nanti follow sekali blog ayu...tq..

    semoga impian awak tercapai...

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  13. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete