Agent shaklee anda

As salam...

Aku tahu ramai jual shaklee kat blog.
Huhuh..
Dan ramai blogger yang jual shaklee gak.
Product kesihatan antara yang terbaik.

Aku pun ada gak iklankan shaklee agent ni. click iklan kat box atas ye..
Pape korang leh direct contact dengan agent ni ye.


Sesiapa yang masih ada tercari cari lagi agent shaklee ni, boleh la contact kak frida ni...


Ok, 1 lagi agent yang korang leh contact yang ni juga.
OK, klik iklan kat box atas tau. Kat sini Allene tak bagi link.
Link kat box iklan.



Selamat bershaklee...

Post a Comment

1 Comments

  1. dah lama teringin nak consume shaklee tp sampa ari ni tak beli.haha

    ReplyDelete