Channel Set Perfume Giveaway by Melangkau Garisan

As salam...

MG buat giveaway lagi... harap2 dapat la perfume tu.
Tak pun, rezeki shawl.. hihihih
Amin..amin...

Jom korang join ni...


http://melangkaugarisan.blogspot.com/2014/10/channel-set-perfume-giveaway-by.html
click banner untuk join

1. Copy gambar then backlink kan ke entri ni
2. Follow blog ekinrazallibisnes
4. Tinggalkan link korang kat ruangan komen 

easy measy kan?
so? jom join 
**1 botol MG dah guna n 1 botol tumpah so, ada 3 botol untuk korang

dan 20 orang peserta bertuah akan mendapat variety shawls!!
shawl ni random ye colors n size semua
ada yg akan dapat bawal , shawl biasa, wide shawl, butterfly shawl
giveaway shawls ni adalah permulaan untuk bisnes jualan pakain brand #denhanda

Post a Comment

4 Comments

  1. dari segmen sama...good luck sis

    ReplyDelete
  2. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  3. Good Luck!

    Singgah dari segmen yang sama. Jemput singgah ke blog :)
    http://www.azhafizah.com/2014/11/contest-channel-set-perfume-giveaway-by-melangkaugarisan.html

    ReplyDelete