Nursing Cover cantik dan murah

As salam...

Hi hi mommy yang gojes semua.
Sapa yang still BF anak???
Ha... meh la cuci mata.

Kalau nak belikan untuk kawan2 pun OK.
As a gift.
Asyik korang beli hamper baju dan barang baby je kan
Beli Nursing cover untuk mak dia plak.
Mesti senyum sampai telinga mak baby tu.

Arts Touch still jual lagi nursing cover ni.
Cuma jarang la nak update kat blog
Tapi, kalau nak tengok yang latest design boleh pergi kat FB >>link<< 
Korang pilih je.
Nanti iolls double check stock.
Beli 2 harga murah sikit.
Senang nak Nursing kat public.
Sumbat je dalam bag baby or your handbag





Harga dah ada kat pic.
Korang just Whatsapp  (019-2523932) or PM kat FB code mana yang berkenan.
Harga not include postage ye.
Hari penghantaran : Isnin/Rabu/Sabtu

So, jangan nanti tertanya tanya kenapa tak dapat NC lepas buat payment.
Happy breastfeed mommy!!


Ok, Happy cuci mata. =)



Post a Comment

2 Comments