Nursing cover comel cute dan miut

As salam...

Pagi korang...
Awal aku update blog arini.
Nak sambung buat kerja ku yang bertengkek tengkek.
Aku halfday rini.
So kena cepat2 siapkan kerja.

Ni Arts touch ada restock new corak untuk NC tau.
Serious cantik.
Fabric toksah cerita la.
Selesa untuk mommy dan baby.
Tak panas.

Eh.
Korang boleh intai baby dari atas.
So, kalau tengok dia tertidur ke, tertutup hidung ke.
Tak ada masalah.

contoh view dari atas

Ye la, tengah seronok nak menyopping, tetiba anak nangis nak susu.
Kan dah kelam kabut nak cari tempat susu.
Korang dah ada nursing cover ni, cari je bangku, pakai dan masukkan baby susu.
Serius senang.

Tang aurat pula, nak nursing kan baby guna NC ni, lebih sesuai guna nursing dress/blouse.
Kalau yang guna t shirt pula, kami sedia kan special NC atas request dari customer.
Tak ada masalah.
Whatsapp je, code apa yang nak.
Dan kami akan bagi harga. Sebab setiap jenis corak fabric cotton tak sama.
Harga a bit different gitu.

special request




So....
Apa lagi, meh tengok cuci2 mata.
Sesuai buat gift juga tau.
Tak kan la baby lahir je dapat hadiah.
Mommy yang lepas bersalin pun nak hadiah gak.
Bagi semangat untuk mommy nursing anak.
Bapak2 kat luar sana pun leh wat suprise kat bini yang baru dapat baby.
Confirm dorang suka.


Berminat???
Whatsapp Allene: 0192523932
or PM at
https://www.facebook.com/messages/ArtsTouch

Berminat???
Whatsapp Allene: 0192523932
or PM at 
https://www.facebook.com/messages/ArtsTouch

Berminat???
Whatsapp Allene: 0192523932
or PM at 
https://www.facebook.com/messages/ArtsTouch

Berminat???
Whatsapp Allene: 0192523932
or PM at 
https://www.facebook.com/messages/ArtsTouch

Berminat???
Whatsapp Allene: 0192523932
or PM at 
https://www.facebook.com/messages/ArtsTouch

Berminat???
Whatsapp Allene: 0192523932
or PM at 
https://www.facebook.com/messages/ArtsTouch

Berminat???
Whatsapp Allene: 0192523932
or PM at 
https://www.facebook.com/messages/ArtsTouch

Berminat???
Whatsapp Allene: 0192523932
or PM at 
https://www.facebook.com/messages/ArtsTouch

Berminat???
Whatsapp Allene: 0192523932
or PM at 
https://www.facebook.com/messages/ArtsTouch

Berminat???
Whatsapp Allene: 0192523932
or PM at 
https://www.facebook.com/messages/ArtsTouch

Berminat???
Whatsapp Allene: 0192523932
or PM at 
https://www.facebook.com/messages/ArtsTouch

Berminat???
Whatsapp Allene: 0192523932
or PM at 
https://www.facebook.com/messages/ArtsTouch

Berminat???
Whatsapp Allene: 0192523932
or PM at 
https://www.facebook.com/messages/ArtsTouch

Berminat???
Whatsapp Allene: 0192523932
or PM at 
https://www.facebook.com/messages/ArtsTouch

Berminat???
Whatsapp Allene: 0192523932
or PM at 
https://www.facebook.com/messages/ArtsTouch

Berminat???
Whatsapp Allene: 0192523932
or PM at 
https://www.facebook.com/messages/ArtsTouch

Berminat???
Whatsapp Allene: 0192523932
or PM at 
https://www.facebook.com/messages/ArtsTouch

Berminat???
Whatsapp Allene: 0192523932
or PM at 
https://www.facebook.com/messages/ArtsTouch

Berminat???
Whatsapp Allene: 0192523932
or PM at 
https://www.facebook.com/messages/ArtsTouch

Berminat???
Whatsapp Allene: 0192523932
or PM at 
https://www.facebook.com/messages/ArtsTouch

Berminat???
Whatsapp Allene: 0192523932
or PM at 
https://www.facebook.com/messages/ArtsTouch

Berminat???
Whatsapp Allene: 0192523932
or PM at 
https://www.facebook.com/messages/ArtsTouch

Berminat???
Whatsapp Allene: 0192523932
or PM at 
https://www.facebook.com/messages/ArtsTouch

Berminat???
Whatsapp Allene: 0192523932
or PM at 
https://www.facebook.com/messages/ArtsTouch

Berminat???
Whatsapp Allene: 0192523932
or PM at 
https://www.facebook.com/messages/ArtsTouch

Berminat???
Whatsapp Allene: 0192523932
or PM at 
https://www.facebook.com/messages/ArtsTouch

Berminat???
Whatsapp Allene: 0192523932
or PM at 
https://www.facebook.com/messages/ArtsTouch

Berminat???
Whatsapp Allene: 0192523932
or PM at 
https://www.facebook.com/messages/ArtsTouch

Berminat???
Whatsapp Allene: 0192523932
or PM at 
https://www.facebook.com/messages/ArtsTouch

Berminat???
Whatsapp Allene: 0192523932
or PM at 
https://www.facebook.com/messages/ArtsTouch

Berminat???
Whatsapp Allene: 0192523932
or PM at 
https://www.facebook.com/messages/ArtsTouch

Berminat???
Whatsapp Allene: 0192523932
or PM at 
https://www.facebook.com/messages/ArtsTouch

Berminat???
Whatsapp Allene: 0192523932
or PM at 
https://www.facebook.com/messages/ArtsTouch

Berminat???
Whatsapp Allene: 0192523932
or PM at 
https://www.facebook.com/messages/ArtsTouch

Berminat???
Whatsapp Allene: 0192523932
or PM at 
https://www.facebook.com/messages/ArtsTouch

Berminat???
Whatsapp Allene: 0192523932
or PM at 
https://www.facebook.com/messages/ArtsTouch

Berminat???
Whatsapp Allene: 0192523932
or PM at 
https://www.facebook.com/messages/ArtsTouch

Berminat???
Whatsapp Allene: 0192523932
or PM at 
https://www.facebook.com/messages/ArtsTouch

Berminat???
Whatsapp Allene: 0192523932
or PM at 
https://www.facebook.com/messages/ArtsTouch

Berminat???
Whatsapp Allene: 0192523932
or PM at 
https://www.facebook.com/messages/ArtsTouch

Cara penjagaan dan penyimpanan pula simple.
Lipat je macam biasa.
Kalau ada beg khas, boleh simpan dlam tu.
Kalau tak ada, simpan dalam handbag je.
Senang nak capai time guna.
Basuh, masuk mesin je senang kan..kan...

Oh ye, tak semestinya untuk nursing tau.
Mommy juga boleh guna untuk selimutkan baby.
Dan juga sebagai alas semasa tukar lampin atas baby tidur.
Bagus kan.
So, apa lagi.
Murah je oiittt....


OK dah cuci mata, meh contact2 iolls...


yang sedia berkhidmat,
Allene
Arts Touch




Post a Comment

4 Comments

  1. hoi comellah tambah2 yang Hello Kitty tu tapi tu laaa ku dah ade
    beli mase preggie Mikha dlu hukhukhuk.
    :)

    ReplyDelete
  2. wahh... comelnya... doakan saya cepat2 dapat baby tau.. hehehe.. bole order kat sini nnti... dlam hati tak sabar

    ReplyDelete
  3. saya berminat sis..tapi saya xde baby nk nyusukan..hahahaha... ni mak ko jahit ke? ke ko ambik dr org lain?

    ReplyDelete