kbba

Latest Posts

Overprotective

By 1:07 PM , , , , , , ,

As salam...

Sapa... sapa???
Sapa yang over ni oiiitt....
Siapa lagi kalau bukan....


2 budak yang super cute

















HAFIDH ARYAN.

Si abang ni dasyat gak perangai protective dia tu tau.
Setiap kali nak keluar, kitorang mesti guna lift.
Sampai rumah BS pun guna lift.

Bila adik dia terkedek kedek berdiri depan pintu lift,
Hafidh mesti buat aksi gini...

"Addiiiikkkk!!! sepit pintu.... "

" Addiiiikkkk sepitttt!!!.... "

Siap terjerit2 macam kena histeria.
Dah kenapa ko fidh jerit2 ni.
Migrain aku.
Kalau dalam lift tu, aku dengan family je ok la.
Tapi, kalau ada orang lain, tak ke bingit telinga orang tu.
Kalau orang lain ada, dorang sengeh je tengok anak2 aku.

Dia memang gitu tau.
Bila dalam lift tu, kekadang adik dia sengaja je bersandar kat pintu lift.
Masa tu drama la hafidh kalau dia nampak.

"Addiiikkkk... sepit... !" 

Memula aku marah gak la dia.
Bising. Dan aku tak berapa pham sangat apa dia kata.
Tapi, dah selalu baru aku sedar..
Oh. dia marah adik sandar kat pintu nanti tersepit.
Pastu aku pandang D, D sengeh sambil geleng2 kepala.
Nak gelak, nanti terlebih drama plak.
Amik je la Harris dari pintu tu.

Bagus Hafidh ni.
Tapi, ni semua dari aku gak.
Aku selalu je buat drama bila Hafidh main2 kat pintu lift.

"Hafidh.. hafidh.. tepi nanti sepit... Fuhhh.. nasib baik tak tersepit. Nanti sakit.."

Aku yang takut kan dia bila setiap kali dia main sandar kat pintu lift.
Bagus la sebenarnya.
Yang tak bagus dah kenapa nak jerit2.
Konon2 bahaya sangat la tu.
Eh. Memang bahaya pun.
Huhuhu...

Drama la hafidh ni.


Tapi, itu la hafidh, walaupun dia selalu sakat adik dia.
Ada masa dia biar je adik dia belasah dia.
Mengalah dengan adik.
Adik amik kesempatan.
Lantak kamu la ye. Janji jangan ganas2 sangat dah.

yang bahagia,
Allene



You Might Also Like

2 leave a massage here...

  1. hihihihi...dia risau kalau betul betul tersepit tu...

    ReplyDelete
  2. sayang adik ni...tu jd overprotective..huhu klu aku duk dlm lif tu pn mesti sengeh gak...haha :p

    p/s: wadihana steakhouse tu kt seksyen 8..deret pappa rich...bkn kt gateway :)

    ReplyDelete

mommylin.juniorhappy

Followers