Sambutan birthday daddy yang simple tapi best

As salam...

Hahahha
Bila baca semula ayat sambutan tu, macam apa je..
Kahahahah...

Ok.
Semalam, D dah gaji.
So, kitorang whatsapp2 la tuk menu malam nanti.
Tetiba D kata nak makan kek..
Kikikik
Hari jadi dia haritu aku belanja banana split je.
Hohoho
Nak gak kek.



Ehh..
Tapi, mummy tak gaji lagi..
Tak kan la tuan badan belanja plak kan.
Nak kata apa...

D ajak gak makan kek.
Memang hancus lebur la diet ku.
Demi mu cinta...
Ku sanggup gemuk. :P

Lepas amik anak, terus g SR kat sg.besi.
Menu biasa2 je la.
Rasa biasa2 je la..
Kek pun amik perasa biasa je.




Masa amik kek tu, aku suruh hafidh hantar kat Daddy dia..
Konon2 suwwwiiitt la sangat.
Jenuh aku nak jaga2 takut terlepas plak piring orang tu.
Terlompat2 dia nak bg daddy kek.
Kusss.. semangat.
Jatuh plak kang piring tu.
Urut dada tengok anak aku terlebih excited.

Lepas tunjuk kat daddy kek tu, dia pun bawak g meja.
Urut dada lagi aku.
Risau pecah.

Lepas tu, kerja dia makan kek je.
Makan sorang2 plak tu.
Jenuh aku nak menyelit dia tak bagi.
Sabo je la.
Adik dah terjerit2 sebab kena ikat kat bby high chair.
Kalau tak ikat, dia boleh berdiri kat kerusi tu.
Lagi haru budak ni punya perangai.

Aku offer spegeti pun Hafidh tak layan.
Sibuk ngn kek dia je.
Lepas tu, makan separuh, ronda2 lawat kawasan.
Malas nak larang.
Bukan ada customer lain pun masa tu.
kikiki...

Adik makan spegeti share2 dengan mummy dia.
Konon nanti mmy makan sikit je la kan.
Tapi, non hado Harris makan sehelai.. sehelai spegeti tu..
Aduhh...

Lepas bosan lawat kawasan, hafidh sambung makan kek.
Sampai licin dia makan.
Nasib tak jilat piring tu sekali.
Kelako la hafidh ni.

TQ ddy belanja makan kat SR.
patut mmy belanja.
Hihihi...
Nnt mmy belanja ok.
Eh. aritu dah belanja johny kan.. ok la kan..
Tak payah belanja lagi...
Hohohoh...


Kali ni, gambar mmy dan hafidh je ada...
Hahah
Kami memang suka bergambar sakan.
Adik belum pandai lagi.
Baru belajar.
Daddy shy2 cat.

Harap daddy happy.
Melayan kami yang cengini...
Hihihi..


love you cinta, to the moon and back,




Post a Comment

3 Comments