kbba

Latest Posts

Segment Blog Review by Sally Samsaiman

By 5:17 PM

Syarat-syaratnya:
  1. Follow blog Sally, Add To Circle Google+ Sally, Follow Twitter Sally, dan Like Fanpage Sally & Fanpage The Sister's Closet
  2. Buat satu entry bertajuk Segment Blog Review by Sally Samsaiman
  3. Letak banner dan link kan ke entry ni.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen.
  5. Sally akan gunakan khidmat Uncle Random.org untuk pilih 5 blogger ye...
  6. Segmen ini akan berlangsung dari 21st Oktober - 26th October 2014 (11.59 pm waktu Malaysia) 


You Might Also Like

14 leave a massage here...

  1. kene buat semua tu ke?kalau takde twitter, facebook bagai?huuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. simistik.. klu xde, buat apa yang ada je... =)

      Delete
  2. singgah dari segmen yang sama, follow sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  3. singgah dari segmen sama . jemput datang blog parihh :) http://blogparihh.blogspot.com/2014/10/segmen-blog-review-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum & Greetings.
    Best of luck to you :) I'm Pka from the same segment~
    Hope you've time to visit mine too : http://paigecaiden.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  5. Cik Sally datang jenguk-jenguk kawasan..hehehe..Pertama sekali terima kasih sbb sudi join segmen Cik Sally ye...

    Kalau nampak Cik Sally follow tu tandanya Cik Sally baru kali pertama datang…kalau takde, jgn kecik hati sebab Cik Sally dah lama follow..hihihi…senarai pemenang InsyaAllah Cik Sally akan umumkan pada 28th Oktober 2014 pukul 12pm ye..

    Boleh la jenguk-jenguk senarai peserta dekat link :
    http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/10/senarai-peserta-segment-blog-review-by.html

    ReplyDelete
  6. Singgah dari segmen yg sama..all the best
    http://ummi2m2s.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  7. Salam. Mia datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html

    - Mia Liana -

    ReplyDelete

mommylin.juniorhappy

Followers