1st Segmen Blogwalking & Kenali Blogger By NaD Dea






Click banner for join


Syarat-syarat penyertaan :

  1. Follow blog nad yang kerdil ni, follow Google + dan like fanpage. Wajib ! Kalau nak follow acc media sosial nad pun boleh. Terpulang kepada korang.
  2. Buat entry yang bertajuk "1st Segmen Blogwalking & Kenali Blogger By NaD Dea".
  3. Copy banner kat atas dan back linkkan ke entry segmen ni.
  4. Dalam entry anda, nyatakan 10 fakta mengenai anda. Nak lebih pun tak apa.
  5. Publish dan letakkan link entry anda di ruangan komen entry segmen ni.
Tarikh tutup : 20 November 2014

Dilanjutkan sehingga 30 November 2014



10 Fakta mengenai Allene: 

  1. Sudah berkahwin
  2. Mempunyai 2 hero yang super comel *puji anak sendiri*
  3. Seorang interior designer
  4. Suka membebel.
  5. Suka tangkap gambar anak
  6. Obses nak cantik dan kurus, tapi masih tak berjaya
  7. Suka update blog masa office hour
  8. Founder Arts touch
  9. Anak sulong dan kakak kepada 4 orang adik
  10. Sangat cintakan keluarga
Ok Habis... =) 

Post a Comment

3 Comments

  1. Assalamualaikum. Terima kasih sudi join segmen saya yang tak seberapa ni. Wahh.. Akak ada 2 hero. Mesti comel kan. Hihi :)

    http://fiqadira.blogspot.com/2014/11/senarai-peserta-1st-segmen-blogwalking.html

    ReplyDelete
  2. bw n follow...sy pon join segmen ni..(^_^)

    ReplyDelete