Fenomena Ayam pandan Arts Touch


As salam...

TQ semua yang order ayam pandan...
Korang sangat supportive tau.
Terharu....

Rata2 rakan blogger yang beli, buat review...
Terus iolls punya order bertengkek tengkek...
TQ so muchhhhh....
Jasa kalian di kenang...

Mana yang belum try meh la try.
Whatsapp je allene - 019-2523932
Atau, nak senang mana yang dah like page Arts touch tu, PM sahaja.
https://www.facebook.com/messages/ArtsTouch
Atau mana yang dah frenz kat FB lin, pm kat FB Noraslin tu ye.
Order pakai hujung jari je sekarang.
Jimat credit HP tak perlu calling2.






Free delivery area Cheras/Puchong dan Putrajaya.
Penghantaran dilakukan pada hari Sabtu dan Ahad sahaja.
Tetapi, area Cheras hari2 pun boleh. COD Starbuck Taman Connaught. 

Kenapa pilih ayam pandan frozen dari kami???


  • Mudah untuk masak bagi ibu2 yang bekerja
  • Kos yang berbaloi dari kita buat dan masak sendiri
  • Rasa yang enak, tak pedas sesuai untuk semua golongan.
  • Di hasilkan dari seorang Chef (resepi sendiri)

Jadi.. apa tunggu lagi. Meh order ramai2.
Sapa nak borong???? 
Sila Whatsapp untuk maklumat lanjut ye. 

Antara review dari sahabat yang dah mencuba Ayam Pandan Frozen Arts touch. 







yang ikhlas,
Allene


 photo watermark.png




Cerita hot n spicy

1- Gambar paling kelakar di abad ini
2- Romantik tak bertempat
3- Cafe kawan aku top 20 tu... muda2 lagi dah hebat
4- Baca promise orang memang lawak2 semuanya


Post a Comment

13 Comments

  1. best memang tak tipu.. sama2 lin :)

    ReplyDelete
  2. terus repeat order 2 kotak lin...hahahaha...terbaekkk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq aeen... jgn lupa jnji kita wekend ni.. hihihi

      Delete
  3. nak beli pekasam daging yatie dulu.
    pastu baru try ayam mu.
    dlm pantang leh mkn ke ni lin?
    buat stok pantang best ni.
    sekaligus leh promo baekkk punye kihkihkih!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ihhiih rasanya boleh je micha.. as long ko tak gatal la bila makan ayam... tp better tunggu after 1month br makan ayam... ihihih pape whatsapp ye...

      Delete
  4. pernah try yg frozen beli kat pasaraya jer tapi bau pandan terlampau kuat. asben tak nak makan padahal dia yang beli. yg beli tu sebab dia pernah try makan kat penang katanya sedap. sekali beli yg kat supermarket rasa macam pelik sikit. Maybe kilang kot kan berbanding yg handmade...

    ReplyDelete
    Replies
    1. btul tu suria... kalau dari kilang kita tak thu process dia macam mana. tp yang lin punya dr kilang gak.. tp tak besar pun. kilang kecik2 je... ihihih tempat pemprosesan.

      Delete
  5. Cite kat mak pasal ayam pandan ni.
    Tapi, mak tau dulu dah..
    Padahal dok rumah je..
    Tapi, up to date.

    ReplyDelete