Lewat 2 hari dah...


As salam... 

Lewat apa yang 2 hari tu??? 

Hohohoh..
Standard la kan... lewat datang bulan..
Huhuhu.. 
Nangis tepi bucu katil la jawapnya. 

Aku baru sedar dah lewat masa nak g solat tadi.
Check semula calendar HP.
Eh.. 2 hari dah ni. 
Ok, perkara biasa sebenarnya.
Tak payah stress sangat la.. 
Wakakak.. 


Whatsapp dd bagi tahu.
Dia cuma balas icon muka terkejut je. 
Eleh.. pura2 terkejut la tu.
Lepas tu aku balas adik Harris OTW..
Siap pos gambar harris masa dalam labour room lagi.
Dia bagi icon sedih.. 
Hahaha. Poyo je. Belakon lebih daddy MHA ni. 

Semalam OTW balik rumah, nampak bulan sabit.
Aku panggil Hafih.. 
Meh tengok MOON... 
Sekali dia kata 
"bukan la mii.. itu apu... (lampu)"
Moon.... aku balas.
"Bukan.... apu la miii"

Ok la nak... ko menang.
Susah bila dah pandai cakap ni kan.

Eh.. bulan ko tak nak datang kat aku ker??
uhuhuh. Bulan jatuh ke riba pun ok gak kan... 
=D 


Hafidh Aryan dengan Harris Adeel nak adik ker???? 
Korang nak geng perang ke geng main anak patung?? 
Hahaha... 
Memang kena aku balik ni, kalau laki aku baca. :P 

Ragam masa dorang kecik.. Eh.. rindu plak. :P 




IKLAN




Ada nak order ayam pandan tak??? 
Aku nak amik stock ni.. 
Whatsapp aku ye. 
Last order aku amik Sabtu ni. 

Masa tu aku kat johor... 
Lambat sorry ler ye. 




Post a Comment

4 Comments

  1. ok jugak la kalau ada pun..senang muda2 ni biar beranak je banyak 2..nanti umur 40 rilek je hantar anak2 3 sekali pi sekolah..hahahah...

    ReplyDelete
  2. hahahaha.aku pon bulan ni lewat.tp kejap td mcm ada ada dh tanda.hahaha.

    ReplyDelete
  3. haaaaaaaaaaaaa cepat test2 upt hhehhehe...pernah gak rasa gitu pastu cek nanhado...esok muncul dh period wakakakkakaka

    ReplyDelete