Orang berbudi kita berbahasa


As salam... 

Orang berbudi kita berbahasa, orang memberi, kita merasa...
Ececehh... 
Betul ker ayat aku tu cikgu??
Huhuhu.. anak murid dah tua. 
Main agak2 je. 

Hari tu, aku ada join G.A dari kak Mia Liana. 
Alhamdulillah.. ada rezeki MHA kat situ. 
Dapat 2 bugslock .
Cukup untuk 2 hero aku tu.. .
Memang dah rezeki kan. 

Masa aku tengok nama aku tersenarai, punya la suka. 
Lama dah aku join2 G.A ni, jarang ada luck.
Ni, ada luck plak. 
Alhamdulillah... 
TQ kak mia... TQ X-cube


Hari Isnin aku bg info kat kak mia.
Hari selasa, aku dah dapat hadiah tu. 
Cepatkan??
Aku pun tak sangka cepat plak dapat. 
Paling lewat Rabu la patut aku dapatkan. 

Semalam lepas solat, aku receive whatsapp dari unknow number. 
Sekali dari pihak X-cube. 

Dia nak tanya pasal address aku, sebab katanya dalam web pos laju yang dia check, address yang aku bagi no coverage.
Gila apa pos tak cover University kat sini... 
Rupanya pos laju tak update dorang punya sistem.

Aku suka cara dorang bekerja. 
At least dorang follow up samada received ke tak ke tangan customer. 
Bagus kan. 

Nah aku siap snap coversation dengan pihak X-Cube tu. 



1

2

3
Baguskan... 
Semoga rezeki X-cube ni lebih murah dapat staff bagus macam ni. 

Ok 
Harini aku nak menghantar ayam pandan... 
Sapa nak order Whatsapp ye. 019-2523932



Post a Comment

9 Comments

  1. tahniah dapat menang hadiah.. lepas ni boleh lah join peraduan besar2 kat shopping compleks ke kat memana ker... hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. insya allah... kalau ada rezeki, apa salahnya cubakan.. =D

      Delete
  2. Mommy Allene...tahniah!
    Rajin sgt join GA...julia dh lama x join...dok bz buat entry throwback tak khatam2 lg hahahha...bugslock tu bagus ju pernah beli dulu...sesuai utk anak kalo pi outdoor

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq jue... saya tingkatkan follower bila join ga ni.

      Delete