kbba

Latest Posts

Super daddy with super kids

By 3:48 PM , , , , ,



As salam...

Mengantuknya la petang2 ni kan...
Rasa macam nak Zzzzz kejap je.
Tapi tak boleh.. uhhuhu...

Kalau kat umah ni, mesti dah terbongkang da...
Lagi2 kalau anak2 tidur, mmy daddy pun leh join sekali.

Tapi, orang pmpuan ni kadang2 banyak kerjanya.
Aku bila anak tidur, mula la nak check ig la.. fb la..
Kata online business kan.
Kena la check selalu.

Tak pun, lipat baju.
Tak pun buat minum petang.
Nak uli tepung ke, bancuh kueh ke..
*bajet je aku buat semua tu... * 



Tapi untung jadi orang lelaki ni.

Masa cuti haritu, lepas breakfast.. laki dengan anak2 aku tengok TV.
Ok la aku pun angkat bakul pergi sidai baju.
Masa sidai baju, aku rasa rumah aku sunyi je.
PELIK..
Siap sidai baju, aku pun masuk rumah...
Sekali tengok...........................................................................................................................












































































super daddy with super kids


la... habis dah semuanya. 
Patut la rumah aku aman je... 
Huhuhu.... 

Seronok kan... 
=D 






You Might Also Like

6 leave a massage here...

  1. perempuan memang kalau kat rumah kerja tak pernah abis.. tapi tu la keistimewaan perempuan yg org anggap lemah tapi energy lebih dari lelaki sebenarnya.. lelaki cuti rehat.. balik keja rehat.. perempuan kalau yang tak bekerja pun sentiasa ada kerja kat rumah.. kalau bekerja balik rumah kena buat kerja rumah jugak.. see betapa kita lebih kuat dari kaum adam kekekeke

    ReplyDelete
  2. Singgah sini...
    aman kalau semua dah tidur...hihi

    ReplyDelete
  3. kita org pompuan y bgelar ibu n isteri & pekerja mmg x pernah henti kerja..dr ofis sambung ke rumah..

    hihi..kemain tidur dgn daddy dia tu

    ReplyDelete
  4. betoi alin..kite ni pantang ada masa semua nak wat.anak tido lagi lajuu buat keje.haha
    hoi daddy's boy sgt 2-2 ni..sorg kat ketiak sorg kat lengan.alala

    ReplyDelete

mommylin.juniorhappy

Followers