Apsal comel sangat ni???

As salam..

Korang tengok cerita ZAHIRA tak???
Best kan..

Aku tak sempat nak layan kat rumah.
So, bila kat opis, sambil buat kerja aku sumbat telinga dengan Earphone.
Layan drama ni.
Bahasa melayu kan.. kalau tak tengok pun boleh faham jalan cerita.
Leh caya ker?? ihhihi aku tengok gak. Tapi tak ngadap sangat la.

Apsal yek, zara zya omey sangat dalam cerita ni.
Aku asyik senyum2 je tengok karekter dia.
Tak banyak lari dengan cerita mr.arrogant tu.
Suka tau...

Aku memula layan kat tonton
Tapi, entah apsal lama gila dia loading.
Tapi, tak gak dapat tengok.
Last2 aku tengok kat blog http://engkumuzahadin.blogspot.com/
Ha.. puas hati dapat tengok kat sini.
Tak ada nya nak loading 2-3 jam.
Sengal tonton ni.





Mula aku tengok promo ni kat IG, macam tak confident je zara zya nak belakon dengan hero aku.
Hukhukk...
Tapi, bila tengok...
Thooorrbaik la Zara zya... tak mengecewakan.

Korang layan la gak...
Best tau.
Dari cerita madu hempedu..
Meh la layan Adi putra ni. Nasib bukan Adi yusof.
Hahahah.



Post a Comment

2 Comments

  1. smpt tgk 2 episod je.kat opis pun tak sempat tgk.tp ramai yg ckp best.Zara zya mmg comey....suka2 sesgt.

    ReplyDelete