Kawal anak di Taman permainan

As salam...

Malas gila kot nak menaip sekarang.
Dalam kepala ni, dok pikiaq macam2.
Aku pun sampai tak tahu apa aku fikir ni???
Choiii...
Jangan gila dah la Allene oittt.

Sekarang Hafidh dan Harris dah makin besar.
Kalau bab bermain tu, serahkan kat dorang.
Main tak ingat dunia la

Kalau bawak pergi palyground, tak terkejar.
Tak kan aku nak panjat tangga dengan masuk dalam gelongsor sekali kot.
Haru...

Confius... 


time ni, dorang dok acah2 aku. T_T'

Tengok akal si adik


Lepas tu, banyak plak lubang2, senang anak aku nak jatuh.
Berdebar2 aku, terjerit2 dari bawah.
Nasib anak 2 orang je.
D tengok sorang, aku tengok sorang.
Ishh.. kat playground tak leh leka sikit tau.
Buat nya ada penyangak dok usha ready nak kidnap budak.
Bahaya wooo...
Kalau anak ramai, korang fikir la solution before bawak pergi playgound.
Bukan nak takutkan.
Tapi, ini la dunia sekarang.

Tapi, bawak anak pergi playground ni, bagus..
Selain dari budak tu dapat expose dan bebas bermain, kita makpak ni pun dapat la bersenam.
Senaman kejar anak.
OK, kalau pasni tak kurus lagi, tak tahu la aku.
Lemak tepu sungguh dah ni.




Post a Comment

3 Comments

  1. setuju sangat,,,
    memang tak boleh leka...
    kena perhatikan diorang main...

    ReplyDelete
  2. Itu la.. Saya pun takut je skang g playground.. Kalo dulu pergi jalan kaki je saya dengan 2 org anak.. Sorang letak dlm troli pasar tu then si abg tolak sesama heh tp skang takut dh la pulak nk jalan kaki.. Naik kete je la skarang..

    ReplyDelete
  3. hehehe. iza ni tak tau lah esok klu Darwisy dah pandai jalan. bertambah kurus lah berkejar ngan die. skrg pun klu bwk g playground die tak sbr nak duduk kat slide sume tergedik2 bdn die.T_T

    ReplyDelete