kbba

Latest Posts

S.E.R.A.B.U.T

By 2:57 PM ,


As salam...

Aku tengah serabut ni... 
Arrgghhh...
Dulu belajar konon nak jadi designer, walaupun lukis katak jadi kodok.
Dah jadi designer sibuk nak berbusiness.
Pastu tak reti wat marketing.
Sikit2 serabut..
Sikit2 migrain...
Susah yek nak jadi CEO ni..
:P 
*jangan muntah darah2 kawan2*


Tapi, memang tengah serabut.
Tadi baru pas meeting... 
Mintak dateline semua 3D aku.
Matik la ko lin.
Buat kerja main2 selalu.

Schedule kat office dah padat.
Kat umah dengan 3 hero lagi *include laki aku la*
Dengan kemas rumah, baju, masak..
Padat gak. 
Bila nak wat marketing nya oiittt...
Patut la rambut aku dah nipis asyik dok fikir je..

Oh... man!!! 
I need something yang macam anjakkan paradigma. 
Haaa.. batul ke ayat tu. 
Hantap je la. 
Tak ada cikgu nak check tatabahasa kat sini kan.

Ok, nak tambah 1 story lagi.. 
Mesin basuh kat rumah rosaaakkkkk 
Dari last week. 
Aku sekarang hanya rendam baju, pastu spin.
Buruk perangai kan.
Lantak la.. janji wangi..
Kahahah...
Tapi, mana yang kotor tu kena asingkan la gak.
Memberus. 
Kan bagus kalau ada sungai. 
Leh membasuh sambil berkemban.. errkkk.... 
GURAU je yek. 
Muntah darah beruk2 kat hutan tu nanti..

Ok la, otak mereng memang gini. 
Ayat mintak kaki je aku rasa.
Dah la... 
Jup lagi nak update page ALine Works plak.
Chhooiii...
Banyak nya kerja. Aku la kuli.. aku la boss.

tata...
Doakan aku ye.. 
peace!!! -_- 










You Might Also Like

7 leave a massage here...

  1. Hehe... Allene minta la hubby tolong2, mesti boleh tu. :D

    ReplyDelete
  2. wah sibuk benor aleene kita nih. rasanya 1st time komen kat blog nih. sebab tu masuk dalam reading list nih. hehe salam perkenalan! :) Jom lawat mall baru di Putrajaya

    ReplyDelete
  3. mmg sengsara laa bila mesin basuh rosak...

    ReplyDelete
  4. busy2 pun comel je entry dia...fighr for the best ye kak...

    ReplyDelete
  5. mesin basuh klu rosak mmg bertambah2 stress.. sabo yer

    ReplyDelete
  6. Saya yg baca pon rasa serabut ni...hehehe... Smoga di permudahkan urusan. Baju tu hantar dobi jer lah ☺

    ReplyDelete
  7. pernah mesin basuh rosak. masa pantang gigih berus baju asben.. Tu dia kalau cari lain lagi tak tau la... hahahaha

    ReplyDelete

mommylin.juniorhappy

Followers