kbba

Latest Posts

Shopping RM1212 di Lazada Malaysia [Contest]

By 6:01 PM


Click banner for join

 Lazada Malaysia akan mengadakan Online Revolution Lazada pada 12 December 2014 iaitu 12 hari sebelum perayaan Krismas. Lazada akan menawarkan promosi menarik serta tawaran eksklusif untuk pelbagai kategori selama 24 jam. Dapatkan apa yang anda inginkan musim cuti ini, dari telefon bimbit, tablet dan peralatan elektronik hinggalah ke fesyen, barangan rumah, alat permainan dan peralatan sukan.



Apa yek aku pilih?? 
Murah je. Aku pilih porta wifi. 

4G Modem Portawifi With USB Adapter - Open Sim

Yup, sekarang memang aku hehulur dan kehilir servey nak cari benda alah ni. 
Alang ada contest ni, meh tepek 1 item yang aku nak sangat ni. 
Lagi, business tengah laju, aku memang memerlukan internet 24 jam.
Bila handphone habis bateri, leh pakai Ipad. Dalam kereta pun boleh pakai.
So, tak ada masalah lambat reply kat customer lagi... panjang plak hujah. =D



Bestkan... apa lagi.. meh join.. senang je ni.
Mana tahu ada rezeki.



You Might Also Like

4 leave a massage here...

  1. Ala, banyak RM1212 tu. Letak la banyak sikit barang dalam wishlist tu sampai cukuo RM1212. Hehehhe.

    Salam singgah dari segmen mialiana. Done following.

    http://fadzirazak.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. bes kan dpt berangan ni kak hehe. all d best. sy pon join berangan hehe

    http://ana-mizu.blogspot.com/2014/12/shopping-rm1212-at-lazada-malaysia.html

    ReplyDelete
  3. Good luck.. moga ada rezeki nanti.. :p

    ReplyDelete

mommylin.juniorhappy

Followers