kbba

Latest Posts

Throwback Birthday Hafidh Aryan

By 6:00 PM , , , ,

As salam...

Jom main baling belakang..
Hahaha mengada sangat nak throw back bagaikan ko lin.
=D

Anak 1st dulu teruja terujat first time la katakan nak sambut birthday anak.
So, mommy google sana sini nak cari theme apa yang menarik dan best.
Anak lelaki nak theme princess tak boleh kan.
So, meh amik watak cartoon.
Cartoon tak main la naruto bagai.. mesti ada kaitan dengan jiwa mommy.
Jadi, mommy pilih mickey mose birthday theme.
Yeahh... it awesome!!!

click link untuk baca penuh ye

sedap kek ni oittt... 



Nak usha lebih meh click link ni ye... >>link<<

Itu birthday setahun.
Birthday 2 tahun pula, tak ada tema.
Selang2 la ye nak.. mommy belum cukup kaya nak buat setiap tahun.
Huhuhu
Tapi, kita celebrate ramai2 kan.. kat Muar.. hihihi

Ni, masa sambut besday Hafidh kat SR.
Simple je. Mommy pun pakai baju opis lagi.

Bab suap2 ni acara wajib tu family... tengok hafidh muka gembira dapat makan kek.

Link kat sini ye... >>link<<

Tu baru part 1, part 2 kat Muar.. dengan sepupu sepapat yang lain.
Meriah sangat.



Cute besday boy & girl (included mummy)
wakakak

Yang ni link birthday kat Muar Cake pun buat sendiri tau.. homemade.
Tapi, bukan mommy buat.. uhuhuh
>>link<<

Yang ke3 pula???
Ermm... theme dah ada.
Cuma tak final lagi.
Kot2 nak tukar pula kan.. hihhi...
Stay tune.. =D




You Might Also Like

5 leave a massage here...

  1. untung la jadi anak2 kak allene! bufday bertema bagai. dulu2 ada kek pun cukup happpy dah. hehehe

    ReplyDelete
  2. salam kenal..singgah blogwalking kat sini

    seronoknya anak2 sambut bday ;)

    ReplyDelete
  3. wah, besarnya kek tu! sedapnya tengok!!! nak juga. hahahhaa.... okay, serious pending kejap bila akak cakap baling belakang. pastu tengok tajuk, ooo, throwback. hahahaha..

    ReplyDelete

mommylin.juniorhappy

Followers