kbba

Latest Posts

Akibat bila anak lelaki suka bermain anak patung

By 4:41 PM , , ,

As salam.. .

Lama tak bebel pasal my boy kan. 
Dorang makin besar dan banyak akal. 
Sampai aku dah tak tahu nak cakap apa. 
Tak tahu nak cerita macam mana lagi. 
=D 

Sekarang Hafidh dah pandai kencing ditoilet.
Lama nak potty train dia tau. 
Sebab aku kerja. 
BS pula tak mau tolong. 
Memang susah la. 
Tapi, usaha tangga kejayaan kan. 
So, berusahalah ye mommy daddy semua.


Lin nak share something pasal perangai anak lelaki yang suka main dengan anak patung.
Mommy yang ada anak lelaki mesti risau kan anak lelaki, tapi main anak patung.
Bukan risau apa, risau jadi sotong.
Sebab dia tunjuk minat pada mainan perempuan. 


Lin post 1 video ni, kat IG.
Then, seorang doctor ni comment.  nak tahu apa dia comment?

































Video leh tengok kat IG ye, tak private pun




Tada.... legakan bila baca. 
Ok, so tak payah risau lagi. 
Berlapang dada la ye. 
Semoga ianya dapat membantu mommy daddy yang kerisauan. 
Hihihi... 












You Might Also Like

3 leave a massage here...

  1. Betul jugak pendapat Dr tue kan.. ada logiknya.. farah pn risau jugak sblm nie sbb emir pun suka main anak patung...huhuhu

    ReplyDelete
  2. bagus2... sifat penyayang dari kecil... (^_^)

    ReplyDelete
  3. tula pasal..terpikir jugak mesti penyayang budak ni..huhu..

    ReplyDelete

mommylin.juniorhappy

Followers