Kempiskan perut cara mudah

As salam... 

Waduh.. mood malas gila nak update blog. 
Rasa nak baca pun tak leh.
Huhuhu. 
Benci sangat perasaan ini. 
Nak join GA mudah pun dah tak terdaya. 
Apala nasib. 

Ok, meh aku nak share 1 benda ajaib ni.
Korang yang mempunyai masalah perut buncit.
Cara mudah nak kempiskan perut adalah dengan minum ini.. 



















my tea


Haaa... tada... 
Yes, tea ni, organic. 
Nak minum jangan tambah gula. 
Cepukk kang. 
Minum biasa je. 
Rasa dia macam herb sikit la. 
Tapi kesan dia. 
Confirm korang suka. 

Hari2 membuang. 
Sapa tak suka.
Pastu, korang akan rasa badan ringan. 
Perut kempis. 
Wow.. 1st time aku kena ingat food poisoning.
Bila 2 hari aku kena berturut2 baru aku tahu... 
Teh ini rupanya. 

Dah aku jadikan dia minuman wajib setiap hari kat opis.
Time membuang waktu malam. 
Aku tak kira plak berapa jam jarak dia. 
Tapi, lebih kurang 8 jam la. 

Mudah kan.
Aku beli kat watson rm28 (20 pcs) 

Itu je nak share...
Tara... 




Post a Comment

6 Comments

  1. dah penah beli n try...tp..sekali minum je lpas tu dah x minum dah...tekak xleh terima tea ni...huhuh..

    ReplyDelete
  2. ms anak dara dulu suka minum..
    dah jadi mak dara ni tsk terminum haha..

    ReplyDelete
  3. nt nk beli.tp so far biar dulu lah.hehehe

    ReplyDelete
  4. best nih..kalau hari2 membuang..saya ni cukup susah nak membuang..hehe..tu yang gemuk agaknya..heheh

    ReplyDelete
  5. kak long emi penah try teh ni..dia cakap best n berkesan jugak..

    ReplyDelete
  6. terima kasih atas informasinya :)

    ReplyDelete