Punca Harris kerap pedih mata

As salam...

Harris lately ni, dia kerap sangat pedih mata.
Lepas tu, menangis...

" Mi.... dihh...dihhh..."
(mummy.. pedih.)

Aku pun beria la tengok dekat2
Lepas tu, dia gosok2 mata tu.
Aku hembus, kot la masuk habuk ke.

Tak lama lepas tu, sekali lagi dia mengadu pedih mata.
Aku ulang lagi hembus, lap mata dia.



Sekali, aku toleh, dia menguap.

Rupanya mengantuk..
Tu yang pedih mata...
Atoiiiyaiii anak.
Beria ia mmy ingat ko sakit masuk habuk ke,
Rupanya menguap sampai sakit mata.
Berair mata, sebab tahan ngantuk.
Sabo je la.



Sakit mata harris bermula bila dia start duduk kat car seat. uhuhh
Sekian.


Post a Comment

2 Comments

  1. hahhahha..pedih ye..pejam je mata tu hilang la pedih nya nanti anak oi..heheheeh

    ReplyDelete